Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πως μπορούμε να φέρουμε κάποιον άλλο στη ζωή μας με αγάπη;;;;;;;;;

Νομίζω πως  πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε ορισμένα καταστροφικά χαρακτηριστικά. 
Για παράδειγμα:
Την ανάγκη να έχουμε πάντα εμείς δίκιο. 
Την ανάγκη να είμαστε πρώτοι σε όλα.
Την ανάγκη να έχουμε εμείς τον έλεγχο.
Την ανάγκη να είμαστε τέλειοι.
Την ανάγκη να μας αγαπούν όλοι.
Την ανάγκη να κατέχουμε.
Την ανάγκη να είμαστε ελεύθεροι από συγκρούσεις και απογοητεύσεις.
Την ανάγκη ν’ αλλάξουμε τους άλλους για να ικανοποιηθούν οι δικές μας ανάγκες.
Την ανάγκη να χειραγωγούμε.
Την ανάγκη να κατηγορούμε.
Την ανάγκη να κυριαρχούμε.

Αστείες κινούμενες εικόνες!!!

Θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας με κάποιες αστείες εικόνες!!!
Ας κάνουμε λοιπόν λίγη γελιοθεραπεία!!!
Και ύστερα ν' αρχίσουμε να μπαίνουμε  στους ρυθμούς της καθημερινότητας!!!  
 Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σκέψεις

" Όταν τελειώσει η μέρα σου, τελείωσε κι εσύ μαζί της. 
Ποτέ μην κρατάς τα φορτία της για να τα κουβαλήσεις
και την επόμενη μέρα. 

Έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες,
κι αν σου ξέφυγαν και κάποιες γκάφες ή λάθη, ξέχνα τα.
Ζήσε αυτή τη μέρα και κάθε μέρα, σαν να πρόκειται να τελειώσουν όλα,
το ηλιοβασίλεμα,
και όταν το κεφάλι σου ακουμπήσει στο μαξιλάρι,
ξεκουράσου ξέροντας ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες ! "
Og. Mondino
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα φιλαράκια μου......

ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Ο ιερέας ανακοινώνει στο ποίμνιό του: «Την επόμενη Κυριακή θα μιλήσω για την αμαρτία του ψέματος. Για να καταλάβετε τη λειτουργία μου καλύτερα, θα ήθελα να διαβάσετε το "Κατά Μάρκον, κεφάλαιο 17".» Την επόμενη Κυριακή, πριν ξεκινήσει τη λειτουργία του, ο ιερέας ρωτάει ποιος είχε διαβάσει το Κατά Μάρκον κεφάλαιο 17 και όλα τα χέρια στην εκκλησία σηκώθηκαν. Ο ιερέας χαμογελάει και λέει: «Το Κατά Μάρκον έχει μόνο 16 κεφάλαια. Τώρα θα αρχίσω να σας λέω για την αμαρτία του ψεύδους . . .» 
Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου... Να περάσετε ένα πανέμορφο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο κοντά στ'αγαπημένα σας πρόσωπα!!!!! 
πηγή:κάθε μέρα 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Καλό μεσημέρι φιλαράκια μου....

Όλοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι, ακόμη και εν μέσω κάποιας αγωνιώδους δοκιμασίας στη ζωή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουν πόνο, θλίψη ή λύπη – απλά, δεν αφήνουν αυτά τα συναισθήματα να κατακλύσουν την ζωή τους. Πώς το καταφέρνουν; Έρευνες αποκαλύπτουν 20 κυρίαρχα γνωρίσματα των ευτυχισμένων ανθρώπων:

1. Εκτιμούν την ζωή.
Είναι ευγνώμονες που ξυπνούν κάθε πρωί. Αναπτύσσουν μία παιδική αίσθηση θαυμασμού για τη ζωή και εστιάζουν στην ομορφιά της κάθε στιγμής. Δεν παίρνουν τίποτε ως δεδομένο – προσπαθούν να αδράξουν την κάθε στιγμή και αγνοούν τις μικρές αναποδιές.

2. Διαλέγουν τους φίλους τους …σοφά.
Περιτριγυρίζονται από άλλους χαρούμενους, θετικούς ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες, την ηθική και τους στόχους τους. Ανθρώπους που τους ενθαρρύνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Φίλους που τους αγαπούν και τους αποδέχονται για αυτό που είναι και που είναι εκεί όταν χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας.

3. Είναι ανεκτικοί.
Αποδέχονται και σέβονται τους άλλους για αυτό που είναι και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Προσεγγίζουν τους συνανθρώπους τους με καλοσύνη και γενναιοδωρία. Βοηθούν όταν μπορούν, χωρίς να προσπαθούν να αλλάξουν τον άλλον.

4. Μαθαίνουν συνεχώς.
Ενημερώνονται για ότι έχει να κάνει με την καριέρα και τα ενδιαφέρονται τους και δοκιμάζουν συνεχώς νέα, και πολλές φορές τολμηρά, εγχειρήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους.

5. Εστιάζουν στην λύση, όχι στο πρόβλημα.
Αντί να …βουλιάξουν στην αυτολύπηση, με το που έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, καταπιάνονται με το να βρουν λύση. Δεν αφήνουν τις αντιξοότητες να επηρεάζουν την διάθεσή τους και εστιάζουν στην καλή πλευρά των όποιων προβλημάτων – βλέπουν κάθε εμπόδιο σαν μία ευκαιρία να κάνουν μία αλλαγή προς το καλύτερο. Άλλωστε, ουδέν κακόν αμιγές καλού!

6. Κάνουν την δουλειά που αγαπούν.
Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι ως και 80% των ανθρώπων δεν αγαπούν την δουλειά τους – με τέτοιο ποσοστό, δεν είναι έκπληξη που υπάρχουν τόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο! Η πραγματικότητα είναι ότι περνάμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας δουλεύοντας, επομένως είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε μια δουλειά που μας αρέσει, όπως επίσης και να βρίσκουμε χρόνο για τα άλλα ενδιαφέροντά μας και τις ασχολίες που μας ευχαριστούν.

7. Απολαμβάνουν τη ζωή.
Ξέρουν να ζουν στο παρόν και να απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της ζωής: ένα ηλιοβασίλεμα, μία βόλτα στη φύση, την παρέα ενός αγαπημένου προσώπου, μια μέρα κοντά στη θάλασσα, την μυρωδιά των λουλουδιών. Δεν μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν, ούτε ανησυχούν διαρκώς για το μέλλον.

8. Γελούν συχνά.
Δεν παίρνουν τον εαυτό τους ή την ζωή …πολύ σοβαρά! Αντιμετωπίζουν με χιούμορ τις καταστάσεις, ακόμα και τα προβλήματα, και δεν διστάζουν να γελάσουν με τον εαυτό τους. Στο κάτω κάτω, ουδείς τέλειος! Προσπαθούν, όταν βέβαια το επιτρέπουν οι περιστάσεις, να βλέπουν την αστεία πλευρά των πραγμάτων και με το χιούμορ τους να …ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα.

9. Ξέρουν να συγχωρούν.
Η κακία και το μίσος πληγώνουν, πρωτίστως, …εμάς τους ίδιους. Η συγχώρεση προσφέρει γαλήνη και ηρεμία. Και βέβαια, εκτός από το να συγχωρούμε τον διπλανό μας, πρέπει να μπορούμε να συγχωρούμε και τον εαυτό μας για τα λάθη ή τις παραλείψεις του.

10. Αισθάνονται ευγνωμοσύνη.
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αξία όσων έχουν, αισθάνονται ευγνωμοσύνη για αυτά και την εκφράζουν. Ακόμα και για τα πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένα: για την υγεία τους, το σπίτι, τη δουλειά τους, την οικογένεια τους και τους φίλους τους.

11. Επενδύουν στις σχέσεις.
Καλλιεργούν και προστατεύουν τις σχέσεις τους με την οικογένεια και τους φίλους τους, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο και ενδιαφέρον. Είναι υποστηρικτικοί με τους άλλους, δείχνουν κατανόηση και αγάπη και κρατούν τις υποσχέσεις τους.

12. Είναι ειλικρινείς.
Η ειλικρίνεια …απλοποιεί την ζωή! Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και με τους άλλους και βασίζουν τις πράξεις και τις αποφάσεις τους στην εντιμότητα.

13. Ασχολούνται με το εαυτό τους, όχι με τους άλλους.
Εστιάζουν στο να φτιάξουν την δική τους ζωή όπως την θέλουν και στην φροντίδα του εαυτού τους και των αγαπημένων τους προσώπων. Δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι, δεν κρίνουν και δεν καταπιάνονται με κουτσομπολιά και δολοπλοκίες. Αποδέχονται ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει τη ζωή του όπως θέλει – όπως και οι ίδιοι άλλωστε!

14. Είναι αισιόδοξοι.
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Εστιάζουν στην θετική πλευρά κάθε κατάστασης – υπάρχει, ακόμα και αν ορισμένες φορές είναι, αρχικά, αδύνατον να την εντοπίσουμε. Διώχνουν συνειδητά τις αρνητικές σκέψεις και τις αντικαθιστούν με θετικές. Αποδέχονται ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, τον οποίο μπορεί βέβαια ποτέ να μην μάθουν.

15. Αγαπούν άνευ όρων. 
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δέχονται τους άλλους για αυτό που είναι και δεν βάζουν όρια ή προϋποθέσεις για την αγάπη τους. Ακόμα και όταν δεν συμφωνούν ή δυσαρεστούνται από τις πράξεις των αγαπημένων τους, δεν παύουν να τους αγαπούν.

16. Είναι επίμονοι.
Δεν το βάζουν κάτω. Αντιμετωπίζουν την κάθε δυσκολία ως ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους. Δεν σταματούν να προσπαθούν ποτέ, εστιάζουν στις επιθυμίες τους και τις διεκδικούν.

17. Προλαμβάνουν τις καταστάσεις που μπορούν να ελέγξουν. 
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο προσπαθώντας να αλλάξουν καταστάσεις που είναι εκτός του ελέγχου τους και αποδέχονται αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν. Για αυτά όμως που μπορούν, φροντίζουν να προλαμβάνουν τις καταστάσεις και να παίρνουν τον έλεγχο, προκειμένου να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Δεν περιμένουν να τους προλάβουν οι εξελίξεις.

18. Φροντίζουν τον εαυτό τους.
Φροντίζουν την υγεία τους, το σώμα και το πνεύμα τους. Προσέχουν την διατροφή τους, ασκούνται, ξεκουράζονται, κάνουν προληπτικούς ελέγχους της υγείας τους και κρατούν το μυαλό τους σε εγρήγορση. Αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στα ενδιαφέροντα τους.

19. Έχουν αυτοπεποίθηση.
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αποδέχονται τον εαυτό τους για αυτό που είναι – δεν προσπαθούν να προσποιηθούν κάτι διαφορετικό. Γνωρίζουν τον εαυτό τους, τις επιθυμίες τους, τα πιστεύω και τα θέλω τους, τα όρια και τις αδυναμίες τους. Αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους και τις επιλογές τους και δεν διαμορφώνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να ευχαριστούν τους γύρω τους.

20. Είναι υπεύθυνοι.
Πάνω από όλα, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι είναι 100% υπεύθυνοι για τη ζωή τους. Αναλαμβάνουν την ευθύνη για την διάθεσή τους, την νοοτροπία τους, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πράξεις και τα λόγια τους. Παραδέχονται τα λάθη τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη εξίσου για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

Σας φαίνονται …απλοϊκά και προφανή; Ίσως στη θεωρία – δοκιμάστε, όμως, να τα εφαρμόσετε στη ζωή σας και …θα αναθεωρήσετε! Σε κάθε περίπτωση, η ευτυχία είναι απόφαση. Το πρώτο βήμα είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την ευτυχία μας και να σχεδιάσουμε την κατάκτησή της!
πηγή:(alttherapy.blogspot.gr)

Και τώρα ήρθε η ώρα να γελάσουμε και λίγο!!!

Γιατί πίνουν!!!!!!!
Πάρτε και το ανεκδοτάκι σας!!!
Λέει ο άλλος: ''Γύρισα σπίτι γεμάτος κραγιόν και ξανθές τρίχες στα ρούχα μου. Άντε τώρα να πιστέψει ότι τσακώθηκα με κλόουν..''

Θεία Λειτουργία!!!!

Ο Κύριος προσπαθεί να μας δείξει ότι είναι κοντά μας και πανταχού παρών, αλλά πόσοι από μας Τον πιστεύουμε;
Ο Κύριος δηλώνει με αισθητό τρόπο την παρουσία του μαζί με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος στο Αγιο Ποτήριο.
Ο αρχιερέας και οι ιερείς δεν βλέπανε τίποτα την ώρα της Θείας Λειτουργίας καθώς και αυτός που φωτογράφιζε μέσα στο ιερό.
Μετά την εκτύπωση εμφανίστηκε αυτή η φωτογραφία!

Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου....
πηγή:neaproia

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η συμβουλή της ημέρας!!!!!!!!!!

Αναμφίβολα όταν πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού κάθε μέρα απολαμβάνουμε πολλά πλεονεκτήματα.
Όταν όμως πίνουμε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι τότε αυξάνονται οι θετικές επιδράσεις του νερού στον οργανισμό μας για πολλούς και διαφόρους λόγους: 


1. Καθαρίζει το παχύ έντερο με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η απορρόφηση των συστατικών από τον οργανισμό μας.
2. Αυξάνεται η παραγωγή νέων κυττάρων του στο αίμα και στους μύες
3. Βοηθά στη μείωση του βάρους. Πίνοντας 1,5 ποτήρι νερό το πρωί, αυξάνεται ο μεταβολισμός μας κατά 24%.
4. Το νερό βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το αίμα με αποτέλεσμα να έχουμε λαμπερό και καθαρό δέρμα.
5. Συμβάλει στην ισορροπία του λεμφικού συστήματος. Οι αδένες του συστήματος βοηθούν στην καλύτερη διεξαγωγή των καθημερινών σας λειτουργιών και στην καλύτερη ροή των υγρών στο σώμα και τέλος καταπολεμούν τις λοιμώξεις.
Read more: http://www.i-diadromi.gr

Μηνυματάκι!!!!

Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου!!!!
Αναρτήθηκε από 

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πάγος...

Μάθετε ότι!!!!!!!
Η βότκα με πάγο καταστρέφει τα νεφρά...
Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι...
Το ουΐσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά...
Το τζιν με πάγο κάνει κακό στον εγκέφαλο...
Η Cola με πάγο χαλάει τα δόντια...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ!!!!

Καλό μεσημέρι φιλαράκια μου....

Φωτογραφία της ημέρας

Η ιστορία αυτής της φωτογραφίας πονά και συγκλονίζει. Πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός το οποίο αποτυπώνεται μέσα από την ψυχή ενός παιδιού…
Το κοριτσάκι αυτό έχασε τη μητέρα του στον πόλεμο. Πήγε στο ορφανοτροφείο για να μπορέσει να επιβιώσει. 
Στην αυλή του ορφανοτροφείου ζωγράφισε τη μητέρα της με κιμωλία και κουλουριάστηκε στην αγκαλιά της, όπως όταν ήταν έμβρυο. 
Έβγαλε τα παπούτσια της, σαν να πατούσε κάτι ιερό, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη είναι ο πιο ιερός μας τόπος…!!!
Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου......
πηγή: το μπλογκάκι μου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Από την άμπωτη στην παλίρροια!!!! Απολαύστε τα περίεργα της φύσης!!!

Η αλλαγή στην εικόνα της θάλασσας και της ακτής κατά την άμπτωτη και την παλίρροια είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή συνάμα. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο κατέγραψε στο φακό του ο φωτογράφος Michael Marten από διάφορες βρετανικές ακτές, δημιουργώντας στη συνέχεια μια συλλογή από απίθανα gifs. «Η αντίθεση στο τοπίο αλλά και η αλλαγή του σκηνικού γίνεται κάθε 6 με 18 ώρες, οπότε συμβαίνει η παλίρροια, και ο κόσμος μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη διαφορά πολύ καλύτερα μέσω των εικόνων που προσφέρουν μια συνολική οπτική της ακτής και όχι τόσο με το να βρίσκται στο σημείο όταν λαμβάνει χώρα το φαινόμενο…


…Έτσι τα gifs δημιουργήθηκαν με σκοπό να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τη φυσική αλλαγή του τοπίου ως δυναμική διαδικασία και όχι ως στατική εικόνα… Επιπλέον, οι φωτογραφίες μπορεί επίσης να χρησιμεύσουν ως μια προειδοποίηση για τη δραματική αλλαγή του κλίματος. Γιατί η παλίρροια μπορεί να υποχωρεί γρήγορα, όμως η άνοδος της στάθμης της θάλασσας που συμβαίνει σταδιακά δεν θα υποχωρήσει στο μέλλον για χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια χρόνια», εξηγεί ο ίδιος.




Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου....
Αναρτήθηκε από 

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Συνταγή της Ευτυχίας!


Ναι, υπάρχει! Ναι, είναι απλή κι εφαρμόσιμη! Ναι, τη γνωρίζω! Όχι, ούτε εγώ την εφαρμόζω πάντοτε (θνητός γαρ). Το παλεύω όμως! Και είναι το πολύ απλό τρίπτυχο:
Να Ζεις, Ν΄ Αγαπάς, Να Γελάς!
΄Ολη η σοφία όλων των ανθρώπινων φυλών ανά τους αιώνες, νομίζω πως συνοψίζεται τελικά σ΄αυτές τις 3 συμβουλές:






ΝΑ ΖΕΙΣ! 
Κι όταν λέμε να ζεις, δεν ενοούμε βέβαια να περνάς απλά τις μέρες σου επί της γης. Ενοούμε να ζεις έντονα, διασκεδαστικά, να ρουφάς στην κυριολεξία τη μαγεία των στιγμών που απαρτίζουν τη ζωή σου, να φροντίζεις να κάνεις αυτά που σου αρέσουν κι όχι αυτά που σου επιβάλλουν. Να μην αφήνεσαι απλά να δουλεύεις, να τρως, να κοιμάσαι, να ξυπνάς & πάλι από την αρχή, αλλά να επιλέγεις ΕΣΥ αυτά που σε ευχαριστούν περισσότερο στη ζωή σου, (έξοδοι, ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις με φίλους κι αγαπημένους, παιχνίδια με τα παιδιά σου) & να τα κάνεις πράξη όσο πιό συχνά μπορείς! Γιατί εκεί βρίσκεται το νόημα, η ουσία, η αυτοεκπλήρωση! 
Μην αφήνεσαι να μιζεριάζεις με πράγματα ανούσια, μη σε παίρνει από κάτω όταν κάποιος "σου την κάνει", προχώρα, ξέχνα τις αναποδιές, συνέχισε, ξεκόλλα, πάρε βαθειές ανάσες για να σου περάσει ο θυμός, στρέψε την προσοχή σου εκεί που θέλεις ΕΣΥ! Μην ξεχνάς ποτέ πως μπορεί ανά πάσα στιγμή & από χίλιες αιτίες να εκπνεύσεις (ξέρω, βάρβαρο αλλά τόσο αληθινό) & σίγουρα δε θα ήθελες όταν γίνει αυτό να πεις "& τί κατάλαβα; Τί έζησα;...

"Να Αγαπάς!
Τους πάντες! Ξεκίνα οπωσδήποτε από τον εαυτό σου! Ξέχνα τα "πεταχτά" σου αυτάκια που σε χαλάνε όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τα λίγα παραπανίσια κιλά σου, το μέτριο ανάστημά σου, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να "σου τη δίνει" στην εικόνα σου, αγάπα καταρχήν τον εαυτό σου για τα καλά του κι όχι για όσα εσύ βλέπεις άσχημα (άλλωστε ΌΛΟΙ έχουν & άσχημα!) & να δεις πόσο γρήγορα θα αρχίσουν τότε να σε αγαπούν & οι γύρω σου! Είναι σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία: όταν η δική μας αγάπη για τον εαυτό μας τελειώνει, τότε αυτομάτως & αντανακλαστικά πέφτει στο ελάχιστο & η στάθμη της αγάπης των άλλων για μας! Απολύτως λογικό βέβαια, γιατί πώς να μας αγαπήσει κάποιος/α όταν βλέπει/νιώθει πως ούτε εμείς οι ίδιοι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας; 
Έπειτα, αφού τα βρεις με σένα τον ίδιο, ξεκίνα να αγαπάς όλο τον κόσμο γύρω σου! Είναι εύκολο κι ας νόμιζες μέχρι χθες το αντίθετο: ΌΛΟΙ έχουμε μέσα μας καλά & άσχημα στοιχεία, πάψε να εστιάζεις στα άσχημα/εκνευριστικά/κουραστικά στοιχεία των γύρω σου, προσπέρασέ τα σα να μην υπάρχουν κι εσύ επικεντρώσου μονάχα στα όμορφα! Στην καλή τους καρδιά, στη φιλοτιμία τους, στο χιούμορ τους, στην εξυπνάδα τους, στη γλύκα τους, σε ό,τι τέλος πάντων έχει ο καθένας τους που σε ελκύει & σε κάνει να νιώθεις όμορφα μαζί τους! Μόλις το καταφέρεις, θα δεις πόσο πιό όμορφα θα νιώσεις κι εσύ ακαριαία, αλλά & πόσο πιό ζεστές θα γίνουν οι σχέσεις σου με τους γύρω σου! Εξάλλου, όλοι αυτό επιζητούν/με: τη θαλπωρή & την ασφάλεια μια αληθινής & ουσιώδους σχέσης, είτε με το έτερόν μας ήμισυ, είτε με το/η φίλο μας, είτε με τα αδέρφια μας! Δεν είναι καθόλου δύσκολο να την αποκτήσουμε, απλά χρειάζεται να κάνουμε εμείς την αρχή! 

Να Γελάς!
Εδώ πια τί να πω; Όλοι ξέρουμε πως "το γέλιο δίνει ζωή", πως η ζωή χωρίς χαρά είναι στάσιμη & βασανιστική, πως όταν γελάμε ξαλαφρώνουμε από οτιδήποτε δυσάρεστο μπορεί να κουβαλάμε στα εσώψυχά μας! Αυτό είναι λοιπόν που πρέπει & να κάνουμε: βγάλτε από τη ζωή σας οποιονδήποτε μπορεί να σας γεμίζει πίκρα, απομακρύνεται από το περιβάλλον σας τους κακεντρεχείς & χαιρέκακους ανθρώπους, προσεγγίστε με περισσότερη θέρμη τα άτομα που νιώθετε πως σας κάνουν να χαμογελάτε ευχάριστα! Και χαλαρώστε & τη δική σας στάση ζωής! Μη διστάζετε να ξεσπάσετε σε ένα δυνατό κι εκτονωτικό γέλιο όταν ακούσετε κάτι έξυπνο κι αστείο, αφεθείτε να ξεκαρδιστείτε όταν το έχετε ανάγκη & σας βγαίνει, το γέλιο είναι πραγματικά η αποτοξίνωση της καρδιάς μας από κάθε τί βλαβερό κι επιζήμιο! Κυνηγήστε το, απολαύστε το!

Σας φάνηκε δύσκολη η "Συνταγή της Ευτυχίας"; Δε νομίζω. Δοκιμάστε να βάλετε το τρίπτυχο αυτό σα σκοπό της ζωής σας & θα δείτε τελικά πόσο εύκολο ήταν να το καταφέρετε & να κατακτήσετε τη δική σας ευτυχία! Γιατί η ευτυχία τελικά μπορεί να είναι μόνο στιγμές -όπως λένε κάποιοι- για μένα όμως είναι & τρόπος ζωής, τρόπος σκέψης, τρόπος θεώρησης των πραγμάτων...
Εξάλλου, αφού η ζωή μας είναι τόσο μικρή, γιατί να τη γεμίζουμε με μιζέρια αντί να φροντίζουμε να την κάνουμε πιό όμορφη & πιό γλυκιά;

Καλημέρα φιλαράκια μου!!!! Εύχομαι  από την καρδιά μου λιγότερα νεύρα & περισσότερη χαρά!!!
πηγη:iliahtida

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου!!!

Πάρτε το ανεκδοτάκι σας και χαρείτε  την ημέρα σας με χαμόγελο και κέφι!!!!


Η πεθερά που είναι θεόκουφη, πάει επίσκεψη
στο σπίτι της κόρης της. 
Της ανοίγει την πόρτα ο γαμπρός της, που ξέροντας το πρόβλημά της,
αρχίζει να λέει μ΄ένα τεράστιο χαμόγελο στα
χείλη :
- Καλώς το, το κουφάλογο!!! Από που έρχεσαι
πάλι παλιόγρια, παλιομάγισσα;
- Από ένα μαγαζί με ακουστικά
παλιομ@λ@κα!!!!
πηγή: οι ψωνάρες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ώρα για το ανεκδοτάκια σας!!!!!

1) Άλλαξε πλευρό, ροχαλίζεις…
-Γιατί στο άλλο τι νομίζεις ότι παίζει, Πάριο;;;;  




2) Μια φορά κολυμπούσαν σε μια πισίνα δύο άντρες και σε μια στιγμή βλέπουν μια πανέμορφη κοπέλα και λέει ο ένας:
- Πω!! πω!!, μια γυναικάρα!!!
- Ναι, λέει ο άλλος πρέπει να είναι Γερμανίδα.
- Όχι ρε, τι λες, Ελληνίδα είναι.
- Τι λες ρε, έχει τέτοιες κοπέλες η Ελλάδα;
Εκεί που μάλωναν βλέπουν τη κοπέλα να μπαίνει στην πισίνα και να φωνάζει:
- Χανς, χανς!…
- Βλέπεις ρε, Γερμανίδα είναι, λέει ο άλλος.
- Έχεις δίκιο τελικά.
Και αμέσως μετά ακούνε:
- Χάνς Μήτσο μ`, χάνς! το νερό είνι ζιστό!….

Δε μπορείς ..

..ν' αποτιμάς 
τους ουρανούς
όταν όλα σου τα χρόνια 
είναι έγκλειστα!

Μαρίνος Καρβελάς

Κι όμως μπορείς 
αν στους ερειπιώνες 
του μάταιου

Η Απλότητα είναι
επι της πραγματικότητας 
το κελί που ταπεινά 
σε οδηγεί στον Έσω ουρανό.
Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου!!!!
Αναρτήθηκε από 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΦΡΟΝΕΣ
Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε.
Άλλα τρόφιμα βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ άλλα διεγείρουν τις διανοητικές λειτουργίες και βελτιώνουν τη μνήμη.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και τροφές που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για.... τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου και οι διατροφολόγοι προτείνουν να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους προκειμένου να έχουμε και λιγότερες αρνητικές συνέπειες.
Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα έντεκα τρόφιμα με τη χειρότερη επίδραση στη νοημοσύνη μας και τα οποία θα πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά σε μεγάλη ποσότητα και συχνότητα.. 
Προϊόντα με ζάχαρη
Η ίδια η ζάχαρη αλλά και τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη είναι βλαβερά όχι μόνο για το βάρος μας, αλλά και για τον εγκέφαλό μας. Η κατανάλωση ζάχαρης μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει μια πληθώρα νευρολογικών προβλημάτων και μπορεί να επηρεάσει και τη μνήμη.
Επίσης, η ζάχαρη σχετίζεται και με τη δυνατότητα της μάθησης, γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να αποφεύγονται τα προψημένα τρόφιμα, τα προϊόντα με ζάχαρη και σιρόπι καλαμποκιού, καθώς και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε φρουκτόζη.
Αλκοόλ
Το αλκοόλ είναι γνωστό ότι βλάπτει το συκώτι μακροπρόθεσμα και προκαλεί αυτό που ονομάζεται «εγκεφαλική ομίχλη» (brain fog). Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του φαινομένου, παρουσιάζεται ένα συναίσθημα πνευματικής σύγχυσης που δρα σαν ένα σύννεφο που επηρεάζει τη διαυγή σκέψη όπως και τη μνήμη.
Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δεν θυμάστε τα ονόματα μερικών αντικειμένων ή δεν μπορείτε να φέρετε στη μνήμη σας ορισμένα γεγονότα και να αποφασίσετε αν έγιναν στην πραγματικότητα ή αν τα είδατε στον ύπνο σας; Αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας της υψηλής ποσότητας αλκοόλ που ενδέχεται να καταναλώσατε, που επηρεάζει την ισορροπία του εγκεφάλου. Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα είναι αναστρέψιμα, αν σταματήσετε το αλκοόλ ή αν περιορίσετε την κατανάλωσή του σε ένα ή δυο ποτά την εβδομάδα.
Πρόχειρο και γρήγορο φαγητό
Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ αποκάλυψε ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να αλλάξει τα χημικά στοιχεία του εγκεφάλου μας, προκαλώντας έτσι συμπτώματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη και το άγχος. Έτσι κι αλλιώς, τα φαγητά που είναι πλούσια σε λιπαρά προκαλούν συμπτώματα στέρησης, όταν διακόπτεται η κατανάλωσή τους.
Αυτά τα τρόφιμα επηρεάζουν την παραγωγή της ντοπαμίνης, ενός σημαντικού χημικού που συνεισφέρει στο συναίσθημα της ευτυχίας και της γενικότερης ευεξίας. Επιπλέον, η ντοπαμίνη υποστηρίζει και τη διανοητική λειτουργία, τη γνωστική ικανότητα, την αφύπνιση, την κινητοποίηση και τη μνήμη. Για όλους αυτούς τους λόγους, τέτοιου είδους τρόφιμα είναι καλό να αποφεύγονται.
Τηγανητά φαγητά
Όλα σχεδόν τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν χημικά, προσθετικά, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά και άλλα παρόμοια, τα οποία επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη διανοητική λειτουργία μας εξαιτίας των χημικών στοιχείων που διαθέτουν, τα οποία προκαλούν υπερκινητικότητα στα παιδιά και τους ενηλίκους.
Τα τηγανητά ή επεξεργασμένα φαγητά καταστρέφουν με αργό ρυθμό τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Ωστόσο, ορισμένα είδη ελαίων είναι πιο επικίνδυνα από άλλα, με το ηλιέλαιο να θεωρείται από τα πιο τοξικά έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.
Επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά
Ακριβώς όπως και τα τηγανητά, έτσι και τα επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας εκφυλιστικής εγκεφαλικής διαταραχής, όπως το Αλτσχάιμερ, αργότερα στη ζωή.
Πολύ αλμυρά φαγητά
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αλμυρά φαγητά επηρεάζουν την πίεση του αίματος και είναι πολύ επικίνδυνα για την καρδιά. Ωστόσο, όπως δείχνουν οι έρευνες, τα φαγητά που περιέχουν πολύ μεγάλες ποσότητες αλατιού μπορεί να επηρεάσουν τη διανοητική λειτουργία και να αμβλύνουν την ικανότητα της σκέψης. Με άλλα λόγια, τα αλμυρά φαγητά επιδρούν στη νοημοσύνη μας!
Επίσης, έχει αποδειχτεί ότι η κατανάλωση αλμυρών φαγητών καθώς και νικοτίνης έχει τις ίδιες συνέπειες με τα ναρκωτικά, αφού μόλις σταματήσει η κατανάλωσή τους εμφανίζεται σύνδρομο στέρησης και θέληση για επιπλέον αλμυρά φαγητά.
Σιτηρά εκτός από τα 100% ολικής άλεσης
Όλα τα σιτηρά επιδρούν στην εγκεφαλική λειτουργία και στη συνολική υγεία μας, εκτός από τα σιτηρά που είναι 100% ολικής άλεσης, τα οποία είναι πολύ πλούσια σε ίνες και είναι γνωστό ότι προλαμβάνουν την αρτηριακή γήρανση.
Αν καταναλώνετε τα απλά σιτηρά, το σώμα σας κινδυνεύει από πρόωρη γήρανση, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και απώλεια μνήμης και «εγκεφαλικής ομίχλης» (brain fog). Επομένως, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τους απλούς υδατάνθρακες με τους σύνθετους, επιλέγοντας ουσιαστικά στην καθημερινότητά σας ψωμί ολικής άλεσης αντί για άσπρο.
Επεξεργασμένες πρωτεΐνες
Οι πρωτεΐνες είναι η τροφή των μυών και είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Το κρέας είναι η βασικότερη πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, ωστόσο πολύ επεξεργασμένες μορφές πρωτεΐνης, όπως τα χοτ ντογκ, το σαλάμι και τα λουκάνικα θα πρέπει να αποφεύγονται.
Αντίθετα με τις φυτικές πρωτεΐνες που βοηθούν το σώμα να προστατέψει το νευρικό σύστημα, οι επεξεργασμένες πρωτεΐνες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Επιδιώξτε να τρώτε ψάρι (ειδικά τόνο και σολομό), γαλακτοκομικά προϊόντα και καρύδια, που είναι πηγές πρωτεϊνών υψηλής διατροφικής αξίας.
Τρανς λιπαρά
Τα τρανς λιπαρά προκαλούν πληθώρα προβλημάτων, από καρδιακά προβλήματα και ανεβασμένη χοληστερόλη μέχρι παχυσαρκία. Είναι εξίσου επιβλαβή και για τον εγκέφαλό μας, καθώς κάνουν το μυαλό μας πιο νωθρό, επηρεάζουν τα αντανακλαστικά μας και την ποιότητα των εγκεφαλικών αντιδράσεων, ενώ αυξάνουν και την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου.
Επιπλέον, αν τα τρανς λιπαρά καταναλώνονται παρατεταμένα, οδηγούν σε ένα είδος συρρίκνωσης του εγκεφάλου, παρόμοιο με τη συρρίκνωση που προκαλεί το Αλτσχάιμερ. Αυτό συμβαίνει διότι τα τρανς λιπαρά καταστρέφουν αργά τις αρτηρίες, μεγαλώνοντας τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, γεγονός που μπορεί να αποφευχθεί μειώνοντας απλώς την κατανάλωση αυτών των λιπαρών.
Τεχνητά γλυκαντικά
Όταν οι άνθρωποι επιθυμούν να χάσουν βάρος, θεωρούν ότι θα αδυνατίσουν μέσα σε μια νύχτα, αντικαθιστώντας απλώς τη ζάχαρη με τα τεχνητά γλυκαντικά. Είναι αλήθεια ότι οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες περιέχουν πράγματι λιγότερες θερμίδες, ωστόσο μπορεί να προξενήσουν μεγαλύτερη βλάβη από το καλό που θεωρούμε ότι φέρνουν.
Όταν χρησιμοποιούνται για εκτεταμένη χρονική περίοδο, τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλική βλάβη και να αποδυναμώσουν τη νοητική ικανότητά μας, ειδικά αν χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες
Νικοτίνη
Παρά το γεγονός ότι η νικοτίνη δεν είναι ακριβώς τρόφιμο, προκαλεί χάος στον εγκέφαλό μας περιορίζοντας τη ροή του αίματος και τη φυσιολογική ροή γλυκόζης και οξυγόνου σε αυτό το σημαντικό όργανο του ανθρώπινου σώματος. Η νικοτίνη προκαλεί όχι μόνο πρόωρη γήρανση, κακή αναπνοή και αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των πνευμόνων, αλλά επηρεάζει και την παραγωγή και λειτουργία των νευροδιαβιβαστών, στενεύοντας τα τριχοειδή αγγεία, εκείνα τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία που παίζουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...
  πηγή:defencenet.gr

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Έρε και νάταν αλήθεια!!!!
πηγή:i-diadromi

Μήνυμα ημέρας!!!!

Η γνώση 
                                                         ...... μας κάνει

                                                     η σοφία
 

 και η επίγνωση 
ανθρώπινους
Καλή κι ευλογημένη ημέρα φιλαράκια μου!!!!!!!
πηγή:pantoyouranos

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!!

Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.
Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?
Απλά. .... 
Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά. 
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτε.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατα αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.
Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού? (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε….. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ= Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ 10.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ????? Γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό? Γιατί οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου αλλά και να κατασκευάζουν προιόντα από την φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία) με αποτέλεσμα να επωφελούνται οικονομικά.
 Βοηθήστε τους φίλους κι αγαπημένους σας ανθρώπους μεταδίδοντας τους αυτή την πληροφορία εξηγώντας τους πόσο ευεργετική είναι η φλούδα του λεμονιού για την υγεία τους!
Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και τι τεράστιο κέρδος βγάζουν οι φαρμακευτικές παράγοντες ψεύτικες ελπίδες ίασης.
Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμονια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κλπ.
Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ
ΟΜΩΣ ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα τους στο φαγητό σας ωμή!!!! ΜΟΝΟ αυτή η μέθοδος καταπολεμά όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.
Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, βακτήρια, μικρόβια, παράσιτα, σκουλήκια.
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας έρχεται από μια τεραστια φαρμακευτικη εταιρία που αναφέρει πως έχουν γίνει πάνω από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ από το 1970 μέχρι και σήμερα που απέδειξαν την συντριπτική δράση κι επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων κυρίως στο δέρμα, σε 12 τύπους καρκίνου όπως : παχέως εντέρου, στήθους, προστάτη, πνευμόνων και παγκρέατος.
Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!!! Κάτι που η χημειοθεραπεία έχει παταγωδώς αποτύχει…..
Οι ασθένειες που βγάζει το σώμα μας δεν είναι απαραίτητα κληρονομικές από τα γονίδια μας αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας: (Bruce Lipton Phd)
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ζωγραφική στο δρόμο.............

Απολαύστε τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα ταλαντούχων ζωγράφων σε διάφορους δρόμους  πόλεων!!!! Είναι πραγματικά αξιοζήλευτα!!!!!!!!!

















πηγή:κάθε μέρα